fbpx

Zadnja posodobitev: 1. julij 2018

Ti pogoji poslovanja (»pogoji«, »pogoji poslovanja«) urejajo vaš odnos s spletno stranjo http://www.loftandbirch.com (v nadaljevanju »storitev«), ki jo upravlja Loft & Birch, spletna trgovina in storitve, Tilen Pahor s.p. (“nas”, “mi” ali “naš”).

Prosimo, da skrbno preberite te pogoje poslovanja pred uporabo storitve.

Vaš dostop do storitve in uporaba storitve je odvisen od vašega sprejetja in skladnosti s temi pogoji. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jih uporabljajo.

Če dostopate do storitve ali jo uporabljate, se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Če se ne strinjate s katerimkoli delom pogojev, morda ne boste dostopali do storitve.

Nakupi

Če želite kupiti katerikoli izdelek ali storitev, ki je na voljo prek storitve (“Trgovina“), boste morda morali ponuditi določene podatke, ki so pomembni za vaš nakup, vključno z vašo številko kreditne kartice, datumom poteka vaše kreditne kartice, naslov za plačilo in podatke o pošiljanju.

Zastopate in jamčite, da: (i) imate zakonito pravico uporabljati katero koli kreditno kartico ali druge načine plačila; in (ii) podatki, ki nam jih posredujete, so resnični, pravilni in popolni.

S predložitvijo takšnih informacij nam dajete pravico posredovati informacije tretjim osebam, da bi olajšali dokončanje nakupov.

Pridržujemo si pravico, da kadar koli zavrnemo ali prekličemo vašo naročilo zaradi določenih razlogov, vključno z: razpoložljivostjo izdelka ali storitve, napakami pri opisu ali ceni izdelka ali storitve, napaki v vašem naročilu ali iz drugih razlogov.

Pridržujemo si pravico do zavrnitve ali preklica vašega naročila, če sumimo na goljufijo ali nedovoljeno ali nezakonito transakcijo.

Razpoložljivost, napake in netočnosti

Nenehno posodabljamo ponudbo izdelkov in storitev v naši storitvi. Izdelke ali storitve, ki so na voljo na naši storitvi, se lahko napačno napišejo, nepravilno opisujejo ali niso na voljo, pri čemer lahko doživimo zamude pri posodabljanju informacij o storitvi in ​​oglaševanju na drugih spletnih straneh.

Ne moremo in ne zagotavljamo točnosti ali popolnosti vseh informacij, vključno s cenami, slikami izdelkov, specifikacijami, razpoložljivostjo in storitvami. Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo ali posodabljamo podatke in popravljamo napake, netočnosti ali opustitve brez predhodnega obvestila.

Računi

Ko ustvarite račun pri nas, nam morate vedno zagotoviti točne, popolne in aktualne informacije. Če tega ne storite, je kršitev pogojev, ki lahko povzročijo takojšnjo ukinitev vašega računa na naši storitvi.

Odgovorni ste za zaščito gesla, ki ga uporabljate za dostop do storitve in za vse dejavnosti ali dejanja pod geslom, ne glede na to, ali je vaše geslo z našo storitvijo ali s storitvijo tretje osebe.

Soglašate, da ne boste razkrili svojega gesla nobeni tretji osebi. Morate nas obvestiti takoj, ko se zavedate kakršne koli kršitve varnosti ali nepooblaščene uporabe vašega računa.

Za uporabniško ime ne smete uporabljati imena druge osebe ali subjekta, ki ni zakonito dostopna za uporabo, ime ali blagovna znamka, za katero veljajo pravice drugih oseb ali subjekta, ki niste vi, brez ustreznega pooblastila, ali ime, ki je je drugače žaljiv, vulgaren ali obscen.

Intelektualna lastnina

Storitev in njena izvirna vsebina, značilnosti in funkcionalnost sta in bodo ostala izključna last podjetja Tilen Pahor s.p. in njegovih dajalcev licence. Storitev je zaščitena z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami in drugimi zakoni tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Naše blagovne znamke in logotip se ne sme uporabljati v povezavi s katerim koli izdelkom ali storitvijo brez predhodnega pisnega dovoljenja družbe Tilen Pahor s.p.

Povezave z drugimi spletnimi mesti

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih strani ali storitev tretjih oseb, ki niso v lasti ali pod nadzorom družbe Tilen Pahor s.p.

Tilen Pahor s.p. nima nadzora in ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse tretjih spletnih strani ali storitev. Nadalje priznavate in se strinjate, da Tilen Pahor s.p. ni neposredno ali posredno odgovoren ali odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo je povzročil ali domnevno povzročil, ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na takšno vsebino, blago ali storitve, ki so na voljo na ali prek katerih koli takšnih spletnih mest ali storitev.

Močno vam svetujemo, da preberete pogoje in pravilnike o zasebnosti spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki jih obiščete.

Prekinitev

Vaš račun lahko prekinemo ali začasno ukinemo takoj, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, iz kakršnega koli razloga, tudi brez omejitev, če kršite pogoje.

Po prenehanju vaše pravice do uporabe storitve takoj preneha. Če želite prekiniti svoj račun, lahko preprosto prekinete uporabo storitve.

Omejitev odgovornosti

Družba Tilen Pahor s.p. in njeni direktorji, zaposleni, partnerji, zastopniki, dobavitelji ali podružnice v nobenem primeru ne bodo odgovorni za kakršno koli posredno, naključno, posebno, posledično ali kaznovalno škodo, vključno brez omejitev, izgubo dobička, podatkov, uporabo , dobro ime ali druge neopredmetene izgube, ki izhajajo iz (i) vašega dostopa do ali uporabe ali nezmožnosti dostopa do storitve ali uporabe storitve; (ii) vsako ravnanje ali vsebino katere koli tretje osebe v storitvi; (iii) vsebino, pridobljeno od storitve; in (iv) nepooblaščen dostop, uporabo ali spreminjanje vaših prenosov ali vsebine, bodisi na podlagi garancije, pogodbe, odškodnine (vključno z malomarnostjo) ali katere koli druge pravne teorije, ne glede na to, ali smo bili obveščeni o možnosti take škode ali ne če se ugotovi, da pravno sredstvo, ki je navedeno v tem dokumentu, ni uspelo zaradi njegovega bistvenega namena.

Odpoved odgovornosti

Vaša uporaba storitve je na vašo edino tveganje. Storitev je na voljo na podlagi “KOT JE” in “KOT JE NA VOLJO”. Storitev je zagotovljena brez kakršnih koli jamstev, bodisi izrecnih ali implicitnih, vključno z, vendar ne omejeno na, implicitne garancije za prodajnost, primernost za določen namen, nekršitev ali potek izvajanja.

Tilen Pahor s.p. ter njene hčerinske družbe, podružnice in njegovi dajalci licenc ne jamčijo, da a) je storitev neprekinjena, varna ali dostopno v določenem času ali lokaciji; b) za vse napake ali kdaj bodo napake popravljene; c) v storitvi ni virusa ali drugih škodljivih sestavnih delov; ali d) rezultati uporabe storitve bodo ustrezali vašim zahtevam.

Pravo

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakoni Slovenije brez upoštevanja določb kolizije zakonov.

Naše neizpolnjevanje pravic ali določitev teh pogojev se ne šteje za odpoved teh pravic. Če katera koli določba teh pogojev ni sodna ali neizvršljiva, ostanejo določbe tega pogoja še naprej veljavne. Ti pogoji predstavljajo celoten sporazum med nami v zvezi z našo storitvijo in nadomeščajo in nadomestijo morebitne predhodne dogovore, ki bi jih lahko imeli med nami v zvezi s storitvijo.

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremenimo ali nadomestimo te pogoje. Če je sprememba materialna, bomo poskušali zagotoviti vsaj 30 dni pred vsakim začetkom veljavnosti novih pogojev. Bistvene spremembe bomo določili po lastni presoji.

Če nadaljujete z dostopom do storitve ali uporabite našo službo po uveljavitvi teh sprememb, se strinjate, da jih spremenimo. Če se ne strinjate z novimi pogoji, nehajte uporabljati storitev.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja o teh pogojih nas kontaktirajte.